Успешан старт Паб квиза – Да се ја питам

                Прво овогодишње окупљање заљубљеника Паб квиза у Банатском Новом Селу, у Кафе бару „Миленијум“, по речима организатора Зорана Лауташа, испунило је сва очекивања.

Ekipa Mlakarovi svedoci

„С обзиром да смо у јеку јануара, месеца са пуно славља, окупљања и дружења први квиз у 2023. години, са седам екипа и са преко 30 учесника, више је него добар почетак. Поред пласмана за прво и друго место имали смо и најбољу екипу у категорији „Област вечери – Индекси“ , као и у категорији „Спортски кутак“. Прво место освојила је екипа „Млакарови сведоци“, друго екипа „Јашар и агронаути“, док је о „Индексима“ највише показала екипа „Прст и Љубу“, односно о спорту екипа „Дом с ума сишавше“, нагласио је за наш портал Зоран Лауташ.

Ekipa Yashar i agronauti

                Поред знања, дружења и забаве учесници Паб квиза у Банатском Новом Селу синоћ, али и у протеклом периоду показали су и дозу оригиналности кроз сама имена екипа. Овом приликом осврнућемо се на победника вечери – екипу „Млакарови сведоци“ чије име, бар за старије читаоце овог портала, мора да асоцира на чувеног Оливера Млакара.

Ekipa Prst i Ljubu
Ekipa Dom s uma sišavše

                Оливер Млакар (рођен 1935), југословенски и хрватски тв-водитељ који је читав свој радни век провео читајући вести и водећи квизове (један од најпопуларнијих била је свакако „Квискотека“), фестивале и забавне емисије.