Банатско Ново Село: У „Слоги“ стасавају таленти

                На завршници „Мини – макси“ лиге која је одржана пре две недеље у Банатском Карловцу генерација играча рођених 2012. године Фудбалског клуба „Слога“ Банатско Ново Село, стигла је била до финала.

Наиме, након четвртфинала у коме је савладана екипа „Будућности“ из Алибунара са резултатом 6:1 и полуфиналне утакмице где је побеђен тим „Пролетера“ из Банатског Карловца 3:0, у финалу су „Слогине“  узданице ремизирале са екипом „Воје Гачића“ из Панчева резултатом 2:2, и изгубили у коначном скору са 4:3.

„Упркос бољој игри нисмо имали среће да се на овом турниру окитимо првим местом, али приказаном игром и залагањем играча на терену могу бити више него задовољан, и могу слободно да кажем, да су ови млади играчи права будућност фудбала у Банатском Новом Селу. Оно што нас у наредном периоду чека је наставак такмичења пионорске селекције већ 1. априла, где гостујемо екипи „Долине“ из Падине, а подсетићу ваше читаоце да смо у првом делу сезоне на челу табеле“, изјавио је за наш портал Немања Милекић, тренер ФК „Слога“ Банатско Ново Село.

Фотографија из Глогоња