„Златибор куп“ по други пут

                У организацији Општине Чајетина, Туристичке организације Златибор,  Туристичко-рекреативног комплекса „Златибор“ и уз помоћ Спортског центра Чајетина од суботе, 29. априла па све до 2. маја одржава се други међународни фудбалски турнир „Златибор куп“. На овом турниру учествује више од 90 екипа и око 1.500 најмлађих фудбалера (од 2009. до 2015. годишта) из Србије, Црне Горе, Северне Македоније, Босне и Херцеговине, Хрватске, Француске, Словеније и Румуније.

                Утакмице се играју на седам терена у Спортском комплексу „Швајцарија“ и на терену Хотела „Палисад“.

Дефиле центром Златибора

                Само свечано отварање уприличено је у петак, 28. априла дефилеом кроз сам центар Златибора где су малишани уз музику и дружење имали прилику да упознају своје спортске ривале. Домаћини су се потрудили да ватрометом и пројекцијом на мултимедијалној фонтани свим учесницима пожеле добродошлицу.

Гостима у част

                Поред спортског надметања учесници турнира ће у слободно време имати прилику да упознају Златибор кроз вожњу гондолом, посети Дино парку и пројекцији филмова у Културном центру Златибор.

Утакмице се играју од 9:00 до 19:00 часова и оно што је овогодишња новина, је да се распоред утакмица и резултати могу пратити путем андроид апликације „Златибор куп“.