Одбојкашки пријатељи по пети пут

                У суботу, 3. јуна у организацији Одбојкашког клуба „БНС“ Банатско Ново Село, у спортској дворани, одржан је 5. по реду „Турнир пријатељства“. Свој таленат и игру показале су четири екипе: ОК „БНС“ Банатско Ново Село, ОК „Имлек“ Београд, ЖОК „Радник“ Бјељина и ОК „013“ Панчево.

                Турнир су освојиле одбојкашице из Банатског Новог Села које су у финалу победиле београђанке док су треће место избориле гошће из Бјељине. Домаћин је за све учеснике имао и специјалне награде тако да је за фер плеј проглашена екипа из Бјељине, за најбољу играчицу турнира изабрана је Јелена Кљајић из ОК „БНС“, а награду за најбољи сервис припала је Ањи Србуловић из ОК „Имлек“. Турнир је судио Огњен Димић из Панчева.

Лепа слика из Банатског Новог Села

                Генерални покровитељ турнира била је фирма „Ветрозелена“ доо Београд, а свој допринос су дали и спонзори и донатори из места и Панчева: Сзр „Метапласт“, Пекара „РЕХ“, Задруга „Банатско зрно“, „Макел Електро“, Стовариште „Драг-один“, „Пећанац“, Задруга „Агромиленијум“, Сзр „Масимо“, „МГ електро“, Сзр „Чивава“, Сзтр „Грмеч“, „Славија ауто“, Печењара „Шуша“, „Мега бест плус“, „Дунав осигурање“, „Чудеса од меса“, „Цвијић комерц“, „Тим кок“, Месна заједница Банатско Ново Село, Кафе „Миленијум“, Ресторан „Голф“, Ауто центар „Марчетић“, Пекара „Јани“, Мењачница „Вуле 014“.