Опозиција у Скупштини Србије солидарише се са глумцима

На данашњој седници Скупштине Србије на којој је требало да се разматра предлог опозиционих посланика за смену министра унутрашњих послова Братислава Гашића, опозиција је подигла фотографије глумица и глумаца који су се протеклих дана нашли на нишану представника власти и њихових медија.

        Да подсетимо, услед подршке протестима „Србија против насиља“ и директног учешћа на њима посланици владајућих странака, министри и уопште функционери Српске напредне странке обрушили су се били на глумце називајући их издајницима и свакаквим именима. И не само то, на основу ове невиђене хајке поједини глумци и глумице добијали су преко друштвених мрежа и озбиљне претње за себе и за чланове своје породице, најчешће за децу.

        Зато су данас посланици опозиционих странака приредили својеврсни перформанс када су подигли фотографије где су: Никола Којо, Драган Бјелогрлић, Тамара Драгичевић, Петар Божовић, Сека Сабљић, Марко Јанкетић, Светлана Цеца Бојковић, Богдан Диклић, Никола Ђуричко, Бојан Димитријевић, Горица Поповић, Хана Селимовић, Нина Јанковић, Бранка Катић, Гордан Кичић, Драган Јовановић, Бранислав Трифуновић и остали.

        Исто тако, поред ових фотографија у рукама посланика су биле и поруке Србима на Косову: „Нисте сами“! „Срби са Косова и Метохије – нисте сами“!