Здрава Србија добила одборника у Ваљеву

На адресу нашег портала стигло је Саопштење за јавност од Информативне службе странке Здрава Србија и ми га преносимо у целости.

Независни одборник у Скупштини Града Ваљева Небојша Тадић приступио је Здравој Србији (ЗС) и њеном одбору у овом граду, тако да је ова странка добила још једног одборника у локалним парламентима општина и градова Србије. Тадић, који ће бити и повереник странке за Ваљево, је на састанку са руководством Здраве Србије на Златибору рекао да га је баш тој странци привукао њен јединствен карактер – што је рођена у провинцији и што су идеје за бољитак Србије и њених грађана кренуле из Западне Србије ка осталим деловима државе и што су њени најистакнутији чланови људи са богатим биографијама и проверљивим резултатима, како у привредним, тако и у друштвеним организацијама.

Фото: Здрава Србија

Састанку и договору о будућем раду са новим чланом и одборником Здраве Србије су поред домаћина, председника странке Милана Стаматовића, Арсена Ђурића, председника Извршног одбора и Срђана Пантовића, присуствовали и Саво Стевановић, потпредседник ИО и Дејан Јанковић, координатор Здраве Србије за Колубарски округ.