Митровићева „Елита“ и шака америчких бисквита

               

                Уз нову школску годину у Србији започео је и нови ријалити серијал на Пинк телевизији под називом „Елита“. Оно што је власник поменуте телевизије Жељко Митровић обећао то је народу и испунио. Нови пројекат који наслеђује Задругу имаће наградни фонд од 250.000 евра и, по речима власника љубичасте телевизије, елитне учеснике које је сам одабрао.

                Раздраганост огромног пучанства, пре свих армије пензионера, изостала је у први мах због просте чињенице да су с почетком лета и председник државе и премијерка обећали да ће се у Србији укинути ријалити садржаји. Народ је био у шоку и полушапатом се питао: „Неће ваљда то да нам се деси, да ли вођа ово озбиљно мисли или као по обичају лаже“?

                Међутим, Ујка Жекс, како га пријатељи од милоште зову, уз помоћ звезда и астралних видовњака спознао је своју исконску бит – да је он у суштини највећи амерички пријатељ у Срба. Наиме, брже боље организовао је „караван пријатељства“ и провозао се месеца јула америчком заставом и пинковим манекенкама по главном граду, доручковао је са америчким амбасадором у сред неког белог јутра, да би потом могао све…

Другим речима главни промотер америчких вредности у Србији је без последица и противљења (кобајаги или збиља?) локалног „шефа“, могао да крене у припрему новог афтер-реал пројекта.

                И ето, пинкова Елита је кренула свом силином најављујући још већу раскош, бахатост, перверзије свих врста и шта све не…

Ружичаста “елита”, фото: Printscreen