Sand City (Пешчани град): Полако добија своје коначне обрисе (Фото)

Радови на будућем Спортско-рекреативно-угоститељском центару у Девојачком бунару – Аква парку, на зубатом јануарском сунцу, несмањеним интензитетом крећу се ка свом крајњем циљу – завршетку свих послова.

Иако је протеклих месеци делио скептицизам, потписник ових редова се јуче, на лицу места, уверио да ће становници јужног Баната, као уосталом и многи Београђани али и становници из суседне Румуније, моћи на лето да се расхладе у овом објекту.

Да је тако потврдио нам је и инвенститор читавог комлекса Горан Дивљак, који је јуче, на наше питање о шансама да објекат на лето делимично заживи, одговорио тако што нам је наговестио датум свечаног отварања читавог комлекса – 16. јун.

Тренутно се завршава објекат будућег хотела, и почињу надземни радови будућег ресторана, укупне површине од око 3.800 квадрата.

Истовремено покривају се трском (чувена из Белог Блата) објекти будућих отворених барова, а истовремено завршавају се послови око постављања инсталација на једном необичном водопаду и будућој фонтани.