Панчево: Чланови Удружења „Група“ завршили прву фазу теренског рада

                На адресу нашег портала стигло је саопштење Удружења грађана „Група“ Панчево, и ми га преносимо у целости.

Игор Вуковић, председник Удружења грађана „Група“ Панчево и део чланова Главног одбора, посетили су данас једно од највећих насељених места града Панчева – Качарево

Након поделе страначких летака по качаревачким улицама, поред нашег штанда на сеоској пијаци, руководство Удружења разговарало је са Качаревцима о највећим проблемима који тиште „најмасније“ село у Србији.

Као горући проблем Качаревци су навели враћање надлежности сеоским месним заједницама, решење питања привремене сеоске депоније и наставак изградње канализационе мреже.

Након акције “Групе” у Банатском Новом Селу

Овом данашњом посетом завршена је наша акција обиласка свих села града Панчева, а која је имала за циљ да становницима ових насељених места приближимо Програм и главна Начела Удружења. Такође, једна од намера је и да им назначимо да је наше Удружење спремно да на наредним локалним изборима заступа и брани њихове интересе – без уплива „високе“ политике.

Никола Цветановић, генерални секретар Удружења “Група”

За разлику од свих других који на терен шаљу уцењене или плаћене активисте, у име нашег Удружења терен су обилазили чланови Главног одбора.

Овим гестом, лицем у лице, желимо да предочимо суграђанима да је главни  мото нашег Удружења: „Комшија, не партија!“, стоји на крају саопштења које је потписао Никола Цветановић, генерални секретар Удружења.

“Група” испред својих просторија у Панчеву